Δημιουργία PlayList



1) Λίστα αναπαραγωγής Youtube και προσθήκης διαφόρων βίντεο από τη Σελίδα Αποτελεσμάτων Αναζήτησης του site

Στο Youtube κάνω μια αναζήτηση. Πχ. Madonna. Μετά περάστε το ποντίκι πάνω από κάποιο βίντεο στη λίστα των αποτελεσμάτων. Εμφανίζεται ένα + και βελάκι. Κλικ στο βελάκι. Στο μενού που θα εμφανισθεί, αν έχετε ήδη την κατάλληλη playlist  βρείτε το όνομα της και προσθέστε με κλικ το βίντεο. Αλλιώς φτιάξτε νεα playlist με κλικ στο "Νέα λίστα αναπαραγωγής". Ονομάστε τη Youtube playlist σας. Αποθήκευση.

Το μειονέκτημα της πρώτης μεθόδου είναι ότι πρέπει να είστε βέβαιοι από πριν ότι παίζει το βίντεο στην Ελλάδα, είναι καλής ποιότητας.
Description: Προσθήκη σε Youtube playlist από σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης

2) Λίστα αναπαραγωγής Youtube και προσθήκης του βίντεο από τη σελίδα παρακολούθησης αυτού του video

Είστε στη σελίδα συγκεκριμένου βίντεο στο Youtube και παρακολουθείτε. Θέλετε να προσθέσετε το βίντεο σε ήδη υπάρχουσα λίστα αναπαραγωγής σας ή να φτιάξετε νέα playlist και να βάλετε το βίντεο σε αυτή. Κλικ λοιπόν στο όνομα της λίστας αναπαραγωγής σας ή κλικ στο Νέα λίστα αναπαραγωγής ώστε να δημιουργήσετε μια, να μπει το βίντεο εκεί και να ονομάσετε τη λίστα. Κλικ αποθήκευση
Description: Προσθήκη βίντεο σε λίστα αναπαραγωγής Youtube

3) Λίστα αναπαραγωγής Youtube και προσθήκης βίντεος που ήδη "διαθέτετε" στο λογαριασμό σας


Μπείτε στο λογαριασμό σας στο Youtube και κλικ στο όνομα χρήστη, στην επάνω δεξιά γωνία. Kλικ στην επιλογή "βίντεο"  από στο μενού που θα εμφανιστεί.

Πρώτον, αν δεν έχετε λίστα αναπαραγωγής μπορείτε να φτιάξετε και ονομάσετε μια κενή. Κλικ στο κουμπί "+ Νέα" κάτω από τη λέξη "Λίστα αναπαραγωγής" στην αριστερή στήλη. Ονομάστε τη νέα λίστα αναπαραγωγής, συμπληρώστε ότι θέλετε, και κάντε κλικ στο "Δημιουργία λίστας αναπαραγωγής".

Δεύτερον, έχοντας ήδη λίστα ή λίστες αναπαραγωγής πια επιλέξτε τα κουτάκια αριστερά από τα βίντεο που θέλετε να βάλετε στη λίστα. Κλικ στο "Προσθήκη σε". Ρίξτε μια ματιά στις "ενέργειες" για το απόρρητο κλπ. Κλικ προσθήκη.
4) Το "παρακολουθείστε αργότερα" στο Youtube

Στη σελίδα ενός βίντεο κλικ στο "προσθήκη σε". Επιλέξτε "παρακολουθείστε αργότερα". Πηγαίνετε σε άλλο βίντεο. Τα ίδια. κλπ. Κλικ τώρα  κάτω στη ζώνη των "παρακολουθείστε αργότερα" βίντεο στο "Περισσότερες πληροφορίες". Στη νέα σελίδα επιλέξτε όσα βίντεο θέλετε. Κλικ προσθήκη βίντεο σε λίστα αναπαραγωγής πάνω δεξιά.
5) Επιλογή διαφόρων βίντεο ενός άλλου χρήστη για προσθήκη σε δική σας playlist στο Youtube

Πηγαίνετε στη σελίδα του χρήστη με κλικ στο όνομα χρήστη του. Αφού πρώτα επιλέξετε στο οριζόντιο μενού "όλα" ή "μεταφορτώσεις" ή playlists, στη δεξιά στήλη επιλέγετε κάποιο βίντεο. Αν σας αρέσει τότε περάστε το ποντίκι πάλι στη δεξιά στήλη πάνω από το συγκεκριμένο βίντεο κι κλικ το βελάκι δίπλα στο +  και προσθήκη σε playlist(αν διαθέτετε ή φτιάξτε αν δεν.

Description: Προσθήκη βίντεος από playlist άλλου χρήστη Youtube

Δείτε ένα βίντεο για μερικά μόνο από αυτά που είπαμε για το πως φτιάχνω playlist σε Youtube(περάστε το ποντίκι πάνω από cc και κλικ μετάφραση υποτίτλων, μετακινείστε τη μπάρα την κάθετη στα Ελληνικά και κλικ):




6) Πως ενσωματώνω(embed) Youtube playlist σε blog

Συνδεθείτε στο λογαρισμό Youtube. Κλικ σο όνομα χρήστη και από το playlists πηγαίνετε σε μια σελίδα playlist σας. Κλικ στο κουμπί αποστολή. Κλικ ενσωμάτωση και αντιγράψτε κώδικα, και επικόλληση στο άρθρο.
Description: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifhLmCYReCTGhOA6YlSCKuT3SKd1X_38-w6M2w2ZZxuztukqLbJbC2_hyztktfPPULQ7DQbOX325SQc5vWvKvYcPU4k0vGfYGr-fE_9uCxgV-JNxzWqpTjRmehlo3YKgRjRSu59_2PdQdc/s400/Embed-playlist.JPG


7) Πως κοινοποιώ Youtube playlist σε Twitter, Facebook(sharing playlist) και Google Plus

Από το 6) ακολουθούμε τα ίδια βήματα. Αντί ενσωμάτωση κλικ σε κουμπί Facebook, Twitter, Buzz ΚΑΙ κουμπί Google +1 για Google Plus.