Αυτόματη εμφάνιση αναρτήσεων στο Facebook

Πάμε λοιπόν να κάνουμε  import στο Facebook τις αναρτήσεις του blog μας αυτόματα, κάνοντας χρήση της υπηρεσίας "Facebook Notes". 
Με τον τρόπο αυτό, δεν χρειάζεται να στερείστε κάποιοι απο αυτήν την υπηρεσία. Επίσης, η υπηρεσία "Notes", μπορεί να προστεθεί, και στο profile και (αν έχετε) στο fan Site σας.

Λειτουργεί απλά, με το RSS feed σας, κάνοντας αυτόματα update κάθε τελευταία σας ανάρτηση, εμφανίζοντάς στην στο "Wall" σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα, και θα δείτε τις αναρτήσεις σας κι εσείς στο μέλλον, να αναρτώνται και στο Facebook, στη στιγμή, όπως βλέπατε να κάνουν κι άλλοι ως τώρα.
  1. Κάντε Login στον λογαριασμό σας στο Facebook και πηγαίνετε στην σελίδα που σας ενδιαφέρει, ή στο profile ή και στο fan page σας.

  2. Κάντε Click στο σταυρό + καρτελάκι-κουμπί (στην εικόνα το μαύρισα για να ξεχωρίζει), και επιλέξτε Notes απο την dropdown λίστα.
    Ένα Notes tab θα προστεθεί, δίπλα στα ήδη υπάρχοντα (Wall, Info, Photos) tabs.
    (Στην φωτογραφία απο κάτω, βλέπετε σε μένα το Ταb Notes να υπάρχει ήδη, ακριβώς δίπλα, και αριστερά απο το +. )



  3. Κάντε Click στο "+ Write A Note" button στην δεξιά επάνω γωνία.
    facebook write a note button

  4. Γράψτε ένα "test note" και κατόπιν click στο Save Draft. (αργότερα μπορείτε να το διαγράψετε).

  5. Μόλις το κάνετε save, μπορείτε πλέον να δείτε το "Notes Settings" στην αριστερή πλευρά. Κάντε Click στο Import A Blog.

    facebook notes import blog link
  6. Εδώ τώρα, θα βάλετε το post feed URL του blog σας, στο κενό Web URL text box που βλέπετε και στην εικόνα που ακολουθεί.
    Ένα blogspot posts feed URL είναι έτσι:
    http://blogname.blogspot.com/feeds/posts/default.
    Αντικαταστήστε το blogname με το δικό σας όνομα (για το blog μου παράδειγμα είναι το nikos63..



  7. Μαρκάρετε το checkbox που δείχνω με το κόκκινο βελάκι επάνω ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης, και αμέσως κάντε click στο κουμπί απο κάτω "Start Importing".

  8. Θα δείτε ένα preview (προεπισκόπιση) απο το import. Κάντε ξανά Click για επιβεβαίωση, στο "Confirm Import" και να τελειώσει η διαδικασία εισαγωγής του Blog σας.
    confirm blog import