UP and DOWN ARROW

Θα έχετε προσέξει στο blog μου τα δύο πράσινα βελάκια που κοιτούν το ένα προς τα επάνω και το άλλο προς τα κάτω. Θα έχετε επίσης αντιληφθεί την χρησιμότητά τους. Σε πολλά blog υπάρχουν πολλές αναρτήσεις στην κύρια σελίδα, με αποτέλεσμα να απαιτείται αρκετός κόπος και χρόνος , για να ανεβεί κάποιος στην κορυφή της σελίδας (scroll up) ή στο τέλος της (scroll down). Την δουλειά αυτή την αναλαμβάνουν τα δύο πράσινα βελάκια. Πως γίνεται αυτό? Απλό.

Πηγαίνετε Πίνακας Ελέγχου--Σχεδίαση--Επεξεργασία HTML (Πατήστε Cntr F για να ανοίξει το ευρετήριο του κώδικα) και γράψτε </body>. Ακριβώς επάνω από το </body> αντιγράψτε  και επικολλήστε  τον παρακάτω κώδικα. Εύκολο δεν ήταν?
 
<!-- Εδώ αρχίζει το go to top and down menu --> 
<a href='#' style='display:scroll;position:fixed;bottom:115px;right:5px;' title='Back to Top'><img src='http://i31.tinypic.com/2vtqqt3.png' style='border:0;'/></a><br/><a href='#GoDown' style='display:scroll;position:fixed;bottom:80px;right:5px;'><img src='http://i32.tinypic.com/16lle91.png' style='border:0;'/></a><a name='GoDown'/>
<!-- Εδώ τελειώνει το go to top and down menu -->